Εκτύπωση Τελών Κυκλοφορίας 2014

Print Room, Uncategorized
Άνοιξε η φόρμα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για την εκτύπωση των Τελών Κυκλοφορίας 2014! Έως το τέλος του χρόνου, πρέπει να εκτυπώσετε τα Τέλη Κυκλοφορίας 2014 και να τα πληρώσετε σε κάποια τράπεζα, ταχυδρομείο κλπ. Για να σας εκτυπώσουμε τα Τέλη Κυκλοφορίας, χρειάζεται το ΑΦΜ σας και ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματός σας!
Read More

❤ Προσφορά καμβά-τελάρο μόνο 26 ευρώ ❤ Αποκλειστικά για ερωτευμένους ❤

Uncategorized
Γιορτάστε τον έρωτά σας και προσφέρετε στους αγαπημένους σας το δικό σας "έργο τέχνης" :-) Όπως πέρισι, έτσι και φέτος επαναφέρουμε την προσφορά για τους ερωτευμένους: Καμβάς - τελάρο: από 32 € ---> μόνο 26 €!!! Για τους υπόλοιπους;;; Ψάξτε mega-καταστήματα επίπλων & websites με κουπόνια ... εκτός του γεγονότος ότι δεν μπορείτε να βρείτε 100% αυτό που θέλετε ... καλύτερη τιμή ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ!!! Διαλέξτε την αγαπημένη σας φωτογραφία ή έργο τέχνης και ΕΛΑΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ!!! ✌ ❤ ღ
Read More

Σφραγίδα τσέπης

Uncategorized
Πελάτης του καταστήματός μας, στρατιωτικός στο επάγγελμα, μας ζήτησε μια σφραγίδα τσέπης, ώστε να τη φέρει άνετα στην τσέπη της στολής του. Μαζί επιλέξαμε το μέγεθος, τον κατάλληλο μηχανισμό (με ενσωματωμένο μελανάκι) και κατασκευάσαμε τη σφραγίδα! Παραγγελίες για σφραγίδες δεχόμαστε καθημερινά έως 14.30 μ.μ. και τις παραδίδουμε την επόμενη ημέρα μετά 10.00 π.μ.
Read More

Βιβλιάριο υγείας παιδιού

Uncategorized
Πολλοί νέοι γονείς, ψάχνουν το Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού, όμως λόγω έλλειψης ... είναι πολύ δύσκολο για να το βρουν. Εμείς τους ακούσαμε, και πλέον μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας το Βιβλιάριο, έτοιμο, βιβλιοδετημένο και σε μικρό μέγεθος, με φουξ εξώφυλλο για κοριτσάκια και μπλε για αγοράκια! :)
Read More