Print Room - Γρ. Λαμπράκη 246 - 555 34 Πυλαία - Θεσ/νίκη

Καλάθι

Κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ενημερωτικό email, το οποίο περιέχει τον αριθμό της παραγγελίας σας και τον τρόπο παραλαβής/αποστολής αυτής.

Η αποστολή ή παραλαβή των παραγγελιών σας γίνεται ως εξής:


Αποστολή – Παράδοση Δεμάτων

Αποστέλλουμε μόνο εντός Ελλάδας και χρησιμοποιούμε την Elta Courier.

 • Η αποστολή γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σας, αναλόγως της διαθεσιμότητας των προϊόντων της παραγγελίας. 
 • Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ο χρόνος αναμονής ενδέχεται να φτάσει τις 3-4 εργάσιμες ημέρες, εκτός εάν υπάρχει σχετική έλλειψη, όπου ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω email.
 • Προϊόντα που δημιουργούνται κατά με εντολή και για λογαριασμό του πελάτη (custom προϊόντα) όπως συνταγολόγια, πλαστικές κάρτες, αφίσες, μεγάλες εκτυπώσεις κλπ., ο χρόνος μπορεί να φτάσει τις 4-10 εργάσιμες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχετε ήδη πληροφορηθεί από την περιγραφή του προϊόντος ή από δική μας προσφορά.

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών δεν κάνουν παραδόσεις Σάββατο ή Κυριακή.

Για να εντοπίσετε το πακέτο σας, μπορείτε είτε να το κάνετε μέσω της Αναζήτησης Αποστολής των Elta Courier χρησιμοποιώντας τον αριθμό Voucher που σας έχουμε στείλει ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική φόρμα της ιστοσελίδας μας.

* Εργάσιμες ημέρες είναι οι ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή (ΔΕ-ΠΑ).


Κόστος Αποστολών

 • Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς και το βάρος των προϊόντων δεν ξεπερνά τα 59 € και 2 kg αντίστοιχα, το κόστος μεταφορικών είναι 3,50 €.
 • Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς είναι μεγαλύτερο των 59 € και το βάρος των προϊόντων παραμένει λιγότερο από 2 kg, δεν υπάρχει επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς.
 • Σε κάθε άλλη περίπτωση όπου το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο των 2 kg, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 1,10 € για κάθε επιπλέον κιλό.
 • Στις περιπτώσεις που το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό βάρος, η χρέωση της αποστολής γίνεται βάσει του ογκομετρικού βάρους.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

Σε περίπτωση ασκήσεως δικαιώματος υπαναχώρησης (εντός 14 ημερών) τα έξοδα βαρύνουν τον πελάτη/αγοραστή.

** Στα παραπάνω ποσά συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.


Εξαιρέσεις – Ειδικοί Όροι

Οι ανωτέρω χρόνοι παράδοσης δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας ή κρατικών μέτρων και περιορισμών, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Οι παραγγελίες που γίνονται κατά τη διάρκεια διακοπών εξαιρούνται. Επίσης δεν εξυπηρετούμε παραγγελίες κατά τη διάρκεια των επισήμων αργιών που ισχύουν για την Ελλάδα.


Πιθανές Πρόσθετες Χρεώσεις

Ενδέχεται σε δυσπρόσιτες περιοχές να υπάρξουν πρόσθετες χρεώσεις για τη μεταφορά των προϊόντων προς αυτά τα σημεία και γίνεται σε συνεννόηση με την μεταφορική εταιρεία.


Γεγονότα Ανωτέρας Βίας

Η επιχείρηση δεν θα καθίσταται υπεύθυνη για παράβαση των υποχρεώσεων που αναλαμβάνει με τους παρόντες όρους ή, υπόχρεη προς αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημίας για τυχόν καθυστερήσεις ή αδυναμίες παράδοσης των προϊόντων στον αγοραστή ή σε οποιονδήποτε άλλο τρίτο, εάν και στο βαθμό που τέτοιες καθυστερήσεις ή αποτυχία παράδοσης οφείλονται σε περιστατικά που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα δική μας, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, περιπτώσεων όπως: δυσμενείς καιρικές συνθήκες, πλημμύρες, εκρήξεις, πυρκαγιές, θεομηνίες, ατυχήματα, ταραχές, απεργίες, συμμορφώσεις με οποιαδήποτε νομοθετική ή κυβερνητική πράξη ή οποιαδήποτε άλλη εν γένει αιτία την οποία δεν θα μπορούσε να προβλέψει ή δεν μπόρεσε να αποτρέψει, νοουμένων των ανωτέρω ως ενδεικτικώς αναφερόμενων περιστατικών ανωτέρας βίας, ή/και αδυναμίας επικοινωνίας με τον αγοραστή / πελάτη μέσω τηλεφώνου / email / sms για τυχόν πρόβλημα με την παραγγελία του.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παράδοση προϊόντων εντός του προαναφερθέντος χρονοδιαγράμματος ή/και για οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση ή/και αποτυχία παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας όπως προαναφέρεται, η επιχείρηση μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό για τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας, ώστε να δηλώσετε εάν επιθυμείτε να λάβετε, έστω και με χρονική καθυστέρηση, την παραγγελία σας.


Παραλαβή από το κατάστημά μας

Για παραγγελίες όπου η διεύθυνση αποστολής ανήκει εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επιλέξετε την παραλαβή από το κατάστημά μας.

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 246, Τ.Κ. 555 34, Πυλαία, Θεσσαλονίκη (στάση Αγ. Χριστόφορος).

Για παραγγελίες όπου έχει επιλεγεί ως τρόπος αποστολής η παραλαβή από το κατάστημα:

 1. Γίνεται συγκέντρωση και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 2. Η παραλαβή είναι δυνατή ΜΟΝΟ εφόσον έχετε ενημερωθεί από εμάς ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα, είτε με αποστολή e-mail στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω ενημερωτικού μηνύματος στο κινητό (Viber).
 3. Στο φυσικό κατάστημα, η πληρωμή γίνεται με μετρητά ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Αν η παραγγελία σας αφορά προϊόντα που έχουν γίνει αποκλειστικά για εσάς (custom προϊόντα), θα πρέπει να έχει προηγηθεί η πληρωμή τους με την τοποθέτηση της παραγγελίας σας.
 4. Οι παραγγελίες που δεν παραλαμβάνονται από το  κατάστημα μετά την πάροδο πέντε (5) εργάσιμων ημερών, ακυρώνονται αυτόματα.

Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματός μας, τις εργάσιμες ημέρες και τις αργίες, μπορείτε να τα βρείτε στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας ή στην ενότητα Επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

Για παραγγελίες όπου η διεύθυνση αποστολής ανήκει εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε καί την παράδοση με εταιρία ταχυμεταφορών (Elta Courier), όπου το κόστος των εξόδων αποστολής μπορείτε να δείτε παραπάνω.


Σε κάθε περίπτωση και σε κάθε τρόπο αποστολής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 913403 ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Ενότητα Επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.