Γρ. Λαμπράκη 246 | 555 34 | Πυλαία - Θεσ/νίκη | Επικοινωνήστε μαζί μας

Το καλάθι μου

Διαφημιστικα Φυλλαδια – Εντυπα & Flyers

Τριπτυχα διαφημιστικα φυλλαδια - Trifold Brochures

Τα διαφημιστικα εντυπα αποτελούν ένα προσιτό μέσο επικοινωνίας από ένα supermarket, ένα κατάστημα, έναν ελεύθερο επαγγελματία έως τη γειτονική σας πιτσαρία.

Παρά το συνεχή καταιγισμό διαφημίσεων από τηλεόραση, internet και ραδιόφωνο, τα flyers συνεχίζουν να αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο διαφήμισης, διότι ο παραλήπτης τους έχει τη δυνατότητα να τα επεξεργαστεί με την ησυχία του, καθώς και να τα αποθηκεύσει για μεταγενέστερη χρήση.

Τα διαφημιστικα φυλλαδια ανταποκρίνονται σε διάφορες μορφές επικοινωνίας: ενημερωτικα φυλλαδια, φυλλάδια για κλαδικές ή άλλου είδους εκθέσεις, φυλλαδια για διανομή πορτα πορτα (door to door), φυλλαδια προσφορων, φυλλάδια ενημέρωσης, φυλλάδια διανομών (delivery), φυλλάδια για ταχυφαγεία (pizza, sandwich, εστιατόρια κλπ.).

Μεγέθη και ποιότητες διαφημιστικων φυλλαδιων

Μαζί μας μπορείτε να τυπώσετε διαφημιστικά φυλλάδια μεγέθους Α6, Α5, Α4, Α4, 10×42 cm, 21×58 cm, με εκτύπωση CMYK, σε χαρτί Illustration 135/150 γρ., τα οποία μπορούν επιπλέον να έχουν τσάκιση ώστε να γίνουν δίπτυχα, τρίπτυχα, ζικ ζακ και μέση-μέση.

Τα διαφημιστικα φυλλαδια και ο σχεδιασμός τους

Το δημιουργικό κομμάτι (μακέτα) μπορεί να είναι δικό σας ή αν δεν έχετε γνώσεις γραφιστικής, μπορούμε να το σχεδιάσουμε εμείς μαζί σας καθοδηγώντας σας μέσα από μια διαδραστική και ευχάριστη διαδικασία σχεδιασμού και marketing, ώστε σε συνεργασία να πετύχουμε το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα και η ποιότητα των φυλλαδίων είναι σίγουρη δεδομένης της εμπειρίας μας σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού τους. Ξεκινώντας από τη συλλογή των στοιχείων και τις αρχές marketing, έως την εκτύπωσή τους.

Αν έχετε γνώσεις γραφιστικής, τότε μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες και templates για διαφημιστικά φυλλάδια από την ενότητα “Οδηγίες-Tips” της ιστοσελίδας μας.