Print Room - Γρ. Λαμπράκη 246 - 555 34 Πυλαία - Θεσ/νίκη

Καλάθι

Τί γίνεται όταν ένας ιατρός “ξεμένει” από επαγγελματικές κάρτες καί συνταγολόγια; Επισκέπτεται το κατάστημά μας! 😛

Αυτό συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση όπου ιατρός μας έφερε την παλιά της επαγγελματική κάρτα, προκειμένου να εκτυπώσουμε καινούριες. Όταν δεν υπάρχει έτοιμο ηλεκτρονικό αρχείο, πρέπει να σχεδιαστεί εκ νέου, προκειμένου να πετύχουμε την καλύτερη ποιότητα που μπορούμε στην εκτύπωση, καθώς και για να γίνουν όποιες αλλαγές χρειάζονται στα παλιά στοιχεία της κάρτας (τηλέφωνα, διευθύνσεις κλπ.).

Εδώ, εκτός από την ανανέωση των χρωμάτων, της διάταξης και των στοιχείων της επαγγελματικής κάρτας, μας ζητήθηκε να προσθέσουμε και ένα Chart Επισκέψεων στην πίσω όψη, προκειμένου η Ιατρός να συμπληρώνει τις ημέρες και τις ώρες των επόμενων ραντεβού με τους ασθενείς της.

Εκτός όμως από τις κάρτες, φτιάξαμε στην Ιατρό και καινούρια συνταγολόγια (μπλοκ Α5, 50φυλλα, Α/Μ εκτύπωση, με κόλλα στη ράχη).

Για να εξοικονομούμε χρόνο (από τη δική μας εργασία και των πελατών μας) και να επιταχύνουμε τις καταστάσεις, πραγματοποιούμε όλες τις διαδικασίες ηλεκτρονικά με ανταλλαγή emails, έτσι ώστε οι μόνες επισκέψεις των πελατών στο κατάστημά μας να είναι για την τοποθέτηση της παραγγελίας και την παραλαβή της! 😉

Επαγγελματικές κάρτες ιατρού διπλής όψης με ματ πλαστικοποίηση
Επαγγελματικές κάρτες ιατρού διπλής όψης με ματ πλαστικοποίηση