Print Room - Γρ. Λαμπράκη 246 - 555 34 Πυλαία - Θεσ/νίκη

Καλάθι

Κάτι απλό και καθημερινό για εμάς είναι η εκτύπωση σε αυτοκόλλητες ετικέτες για CD. Σκεφτείτε πόσα CD έχετε γράψει και δεν ξέρετε τί έχουν μέσα! Ήρθε η ώρα να τα οργανώσετε!

Πελάτης του καταστήματος μας έφερε σε USB stick φωτογραφίες που μόνος του είχε διαμορφώσει ώστε να τις εκτυπώσουμε έγχρωμες σε αυτοκόλλητα ώστε να διακοσμήσει τους δίσκους CD που έγραψε ώστε να τους κάνει δώρο!

To ίδιο μπορείτε να κάνετε κι εσείς! Η διάμετρος ενός δίσκου CD είναι 12 cm και η διάμετρος του εσωτερικού του κύκλου είναι 4 cm.

Ωστόσο πρέπει να λάβετε υπόψη τα εξής: 1) μιλάμε για κύκλο όμως εσείς θα φτιάξετε τη φωτογραφία σας τετράγωνη στα 13×13 εκ (για να έχει περιθώρια – οτιδήποτε εκτός του κύκλου δε θα φαίνεται στο αυτοκόλλητο), 2) δεν θα δημιουργήσετε paths/cropping marks και δε θα ξεφοντάρετε τον κύκλο, 3) αν θέλετε να βάλετε γράμματα θα πρέπει να τα βάλετε είτε κυκλικά, είτε ανάμεσα στον εξωτερικό και τον εσωτερικό κύκλο του cd και αρκετά μακριά από εκεί που θα κοπεί το αυτοκόλλητο (υπολογίστε πως δεν υπάρχει 100% σύμπτωση), 4) κάθε φωτογραφία θα πρέπει να είναι ξεχωριστή ώστε να την τοποθετήσουμε εμείς σε συγκεκριμένες φόρμες.

Αυτοκόλλητα δίσκων CD