Γρ. Λαμπράκη 246 | 555 34 | Πυλαία - Θεσ/νίκη | Επικοινωνήστε μαζί μας

Ξύλινη σφραγίδα με λογότυπο/σχέδιο - Διάσταση: 3,5x2,5 cmΗ Κρήτη φαίνεται πως μας προτιμάει, δεδομένου ότι ένας μεγάλος αριθμός εργασιών μας έχει ταξιδέψει για το νησί!

Ακόμα μία ξύλινη σφραγίδα με λογότυπο ταξίδεψε από το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη για τα Χανιά, για την εταιρία κατασκευής κήπων Green Factory.

Αρχικά παραλάβαμε το λογότυπο της εταιρίας σε γραμμικό σχέδιο με χρώματα. Έπειτα εμείς το μετατρέψαμε σε ασπρόμαυρο και το διαμορφώσαμε έτσι ώστε είναι ευδιάκριτο όταν σφραγίζεται και δημιουργήσαμε μια ξύλινη σφραγίδα διαστάσεων 3,5 x 2,5 cm.

Πολλές δουλειές μας (σφραγίδες, πίνακες καμβά, μεγάλες εκτυπώσεις, κάρτες PVC κλπ.) έχουν ταξιδέψει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας (Κρήτη, Παξοί, Μυτιλίνη, Αθήνα, Γιαννιτσά κλπ.), αλλά και στο εξωτερικό (Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία κλπ.).
Αν βρίσκεστε κι εσείς εκτός Θεσσαλονίκης, μπορείτε με ένα ψάξιμο στο blog μας να βρείτε κάποια αντίστοιχη περίπτωση με τη δική σας, να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας της ιστοσελίδας μας κι εμείς θα σας καθοδηγήσουμε ώστε η παραγγελία σας να φτάσει στην πόρτα σας! 😉