Γρ. Λαμπράκη 246 | 555 34 | Πυλαία - Θεσ/νίκη | Επικοινωνήστε μαζί μας

Το καλάθι μου

Φωτοτυπίες σχεδίωνΤην προηγούμενη εβδομάδα, πραγματοποιήσαμε την ετήσια συντήρηση του ploter των σχεδίων, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ποιότητα εκτύπωσης για όλους μας τους πελάτες!

Συνεργαζόμαστε με πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, ηλεκτρολόγους και εταιρίες εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων για την εκτύπωση των αρχιτεκτονικών και άλλων σχεδίων (τοπογραφικά, όψεις, κατόψεις, ηλεκτρολογικά σχέδια κλπ.) σε διαστάσεις απεριόριστου μήκους και πλάτους από 29,7 (A3), A2, A1 έως 91,4 cm (A0) από Autocad, PLT και PDF. Η εξυπηρέτηση γίνεται άμεσα για λίγα σχέδια, ενώ παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία του διπλώματος. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο section των Φωτοτυπιών.

Υπενθυμίζουμε ότι πολιτική μας είναι να υπάρχει διαφορετικός τιμοκατάλογος για τους πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και όσους εκτυπώνουν σε σταθερή βάση μαζί μας τα σχέδιά τους, ώστε να διαφέρουν οι τιμές από τους πελάτες λιανικής. Απλά, αναφέρετέ μας την ιδιότητά σας! Η χρέωση γίνεται ανά τρέχον μέτρο και δεν υπάρχει προκαθορισμένη (standard) ή “ελάχιστη” χρέωση ανά σχέδιο!