Εκτυπώσεις & Scan Σχεδίων

Εκτύπωση - Ψηφιοποίηση (Σκανάρισμα - Scan) Αρχιτεκτονικών ΣχεδίωνΑντίγραφα και εκτυπώσεις σχεδίων υψηλής ανάλυσης σε διαστάσεις απεριόριστου μήκους και πλάτους από 29,7 (A3) έως 91,4 cm (A0+). Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι χαρτί 80gr και διαφάνεια 110gr.

Εκτυπώνουμε σχέδια από Autocad, PLT και PDF και σε σπάνιες περιπτώσεις από JPG.

Η εκτύπωση ή η αναπαραγωγή των σχεδίων γίνεται άμεσα για λίγα σχέδια, ενώ το δίπλωμα των σχεδίων παρέχεται δωρεάν ως υπηρεσία! – (όταν η αναπαραγωγή γίνει στο κατάστημά μας).

Οι σταθεροί μας συνεργάτες, μας στέλνουν τα σχέδιά τους με email σημειώνοντάς μας τις οδηγίες τους (ποσότητα αντιγράφων, χρόνο παραλαβής κλπ), ώστε χωρίς έγνοιες και άγχος να τα παραλάβουν και να μεταβούν κατευθείαν στην υπηρεσία ή την εργασία για την οποία τα χρειάζονται.

Πολιτική μας είναι να υπάρχει διαφορετικός τιμοκατάλογος για τους πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και όσους εκτυπώνουν μαζί μας τα σχέδιά τους, ώστε να διαφέρουν οι τιμές από τους πελάτες λιανικής. Απλά, αναφέρετέ μας την ιδιότητά σας!

Η χρέωση γίνεται με το τρέχον μέτρο και δεν υπάρχει προκαθορισμένη (standard) ή “ελάχιστη” χρέωση ανά σχέδιο.

 

Ψηφιοποίηση Σχεδίων – Scan / Σκανάρισμα Σχεδίων

Από τον Αύγουστο του 2017 πραγματοποιούμε και ψηφιοποίηση μεγάλων σχεδίων, από Α4 έως Α0+ (91,4 cm) πλάτος και απεριόριστο μήκος! Η ανάλυση του ηλεκτρονικού σχεδίου μπορεί να είναι έως 600 dpi!

Τα ψηφιακά αρχεία σας παραδίδονται σε μορφή PDF ή TIFF.

Αφήστε μια απάντηση