Γρ. Λαμπράκη 246 | 555 34 | Πυλαία - Θεσ/νίκη | Επικοινωνήστε μαζί μας

Το καλάθι μου

Αυτοκόλλητα εκπτώσεων - Αυτοκόλλητα Βινυλίου - Αυτοκόλλητα Βιτρίνας

Οι χειμερινές εκπτώσεις του 2019, θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 μέχρι την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019.

Όπως τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος βρισκόμαστε κοντά στους επαγγελματίες που θέλουν να επικοινωνήσουν τις εκπτώσεις που προσφέρουν, οπότε εμπλουτίσαμε την ποικιλία μας!

Τα σχέδια δεν είναι δεσμευτικά και μπορούμε να σας ετοιμάσουμε οποιοδήποτε σχέδιο εσείς θέλετε (… ή τα περισσότερα 😉 ). Κάνοντας μια έρευνα στο Google μπορείτε να βρείτε πληθώρα σχεδίων!

Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι τα αυτοκόλλητα χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες για να ετοιμαστούν (εκτύπωση – κοπή), οπότε έχετε στο νού σας … “των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”! 🙂

Black Friday 2018 – 23 Νοεμβρίου 2018

Black Friday - Αυτοκόλλητα ΒιτρίναςΟι καταστηματάρχες που θέλουν να κάνουν τη δική τους Black Friday στις 23 Νοεμβρίου 2018, μπορούν να διαλέξουν τα αυτοκόλλητα για τη βιτρίνα τους από τα σχέδια που ήδη ετοιμάσαμε για εκείνους!

Αρχίσαμε ήδη να δεχόμαστε παραγγελίες και θα συνεχίσουμε έως και τις αρχές της εβδομάδας  που είναι η Black Friday!

Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι τα αυτοκόλλητα χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες για να ετοιμαστούν (εκτύπωση – κοπή), οπότε έχετε στο νού σας … “των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”! 🙂

YOLO :p

Χριστουγεννιάτικα Αυτοκόλλητα Βιτρίνας

Χριστουγεννιάτικα Αυτοκόλλητα ΒιτρίναςΗ Χριστουγεννιάτικη σεζόν του 2018 είναι προ των πυλών, και θα πρέπει να ετοιμάσετε τις βιτρίνες σας σύντομα!

Χωρίς καθυστέρηση, διαλέξτε ένα από τα Χριστουγεννιάτικα σχέδια που ετοιμάσαμε για εσάς και δώστε μας εντολή να τα κόψουμε και να τα ράψουμε στο μέγεθος και το χρ

ΝΕΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ !!!

Αυτοκόλλητο One Way VisionΈνα ακόμη μέσο επικοινωνίας το οποίο προτείνουμε σε επαγγελματίες και καταστηματάρχες με βιτρίνα, είναι το αυτοκόλλητο One Way Vision.

Χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου αυτοκόλλητου είναι πως είναι διάτρητο και ενώ μπορείτε να δείτε εσείς π.χ. από το εσωτερικό του καταστήματός σας προς τα έξω, δεν μπορούν να δουν οι άλλοι εσάς!
Μπορείτε να δημιουργήσετε ό,τι μακέτα θέλετε (οποιαδήποτε φωτογραφία και όχι μόνο γραμμικό σχέδιο), και να το εκτυπώσετε μαζί μας σε οποιαδήποτε διάσταση εσείς θέλετε, ενώ δε θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα στο να το κολλήσετε!

Το αυτοκόλλητο One Way Vision το χρησιμοποιήσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου 2012 στη βιτρίνα του καταστήματός μας για να προωθήσουμε τις Anti-Crisis προσφορές που είχαμε δημιουργήσει για τους πελάτες μας, καλύπτοντας μόνο ένα μέρος της βιτρίνας μας.
Στη φωτογραφία από τη βιτρίνα του καταστήματός μας, μπορείτε πολύ εύκολα να δείτε πως φαίνεται απ’ έξω προς τα μέσα, από μέσα προς τα έξω, καθώς και την υφή του!