Print Room - Γρ. Λαμπράκη 246 - 555 34 Πυλαία - Θεσ/νίκη

Καλάθι

Ερωτευμενάκια και αγαπούληδες πλησιάζει η μέρα σας: 14 Φεβρουαρίου!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι την Τρίτη 14/02/23 και σας δίνουμε τη λύση για το απόλυτο δώρο για το ταίρι σας: εκτυπωση σε κουπα με τη φωτογραφία που εσείς θα επιλέξετε!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πελάτισσα του καταστήματος ζήτησε ένα σετάκι κούπες για ένα φιλικό της ζευγάρι έχοντας στο μυαλό της το γνωστό τραγούδι “Μισή καρδιά έχω μέσα στο κορμί μου” 😛 Όταν οι κούπες πλησιάζουν η μία την άλλη, η καρδιά γίνεται ολόκληρη!

Εκτύπωση σε κούπα
Εκτύπωση σε κούπα

Για να σας θυμάται το αγαπημένο σας πρόσωπο όταν ξυπνάει με τον καφέ του ή όταν πηγαίνει για ύπνο με το … χαμομήλι του 😛

Συγκεκριμένα για του Αγίου Βαλεντίνου 2023, παραγγελίες θα γίνουν δεκτές έως την Παρασκευή το απόγευμα (10/02/23) και οι παραδόσεις θα γίνουν κατόπιν ειδοποίησης Σάββατο και Δευτέρα.

Μπορείτε να διαμορφώσετε μόνοι σας την φωτογραφία που θα γίνει εκτυπωση σε κουπα με χερούλι καρδούλα ή και απλή κούπα! Η επιφάνεια που εκτυπώνεται είναι 20×9 εκ, και το αρχείο σας θα πρέπει να είναι σε φυσική διάσταση και 200 dpi. Ειδικά templates για Photoshop και Corel θα βρείτε στην ειδική ενότητα της ιστοσελίδας μας.