Νέο Lockdown

Από “νύφη του Θερμαϊκού”, η Θεσσαλονίκη έγινε “ερωμένη του Covid” 😛

Για όσο διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα λόγω Covid, μπορείτε να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας https://www.printroom.gr στο κάτω μέρος για το ενημερωμένο πρόγραμμα λειτουργίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ

  • Αν έχετε οποιαδήποτε υποψία ασθένειας δικής σας ή προσώπου του στενού σας περιβάλλοντος, ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΕ την εργασία σας για κάποια άλλη στιγμή.
  • Να μας στέλνετε ηλεκτρονικά αρχεία προς εκτύπωση στο email μας mail@printroom.gr ή στο Viber 6940 71 59 83 ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ στο κατάστημα – από το σπίτι – γράφοντας όλες τις οδηγίες εκτύπωσης (π.χ. Α/Μ ή έγχρωμα, μπρος-πίσω, σύρραψη κλπ.) & στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο). Σε περίπτωση που έρθετε στο κατάστημα και δεν το γνωρίζατε ήδη, θα μας τα στέλνετε από το κινητό σας ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ του καταστήματος (για να μη καταλαμβάνετε τη θέση του ενός επιτρεπόμενου ατόμου).

Όσο θα διαρκούν οι απαγορεύσεις λόγω Covid-19, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο σταθερό τηλέφωνο του καταστήματος.

Κάποιες εργασίες (π.χ. πλαστικές κάρτες, επαγγελματικές κάρτες, σφραγίδες) μπορούν να γίνουν εξ αποστάσεως με αποστολή με courier (όπως άλλωστε κάναμε τόσα χρόνια με πελάτες εκτός Θεσσαλονίκης), ή με προγραμματισμένη παραλαβή από το κατάστημά μας.

Καλή υπομονή σε όλους! 😉

#menoumestospiti