Print Room - Γρ. Λαμπράκη 246 - 555 34 Πυλαία - Θεσ/νίκη

Καλάθι

Black Friday είναι μία ξενόφερτη παράδοση που έχει να κάνει με τη “Γιορτή των Ευχαριστιών” (Thanks Giving Day) και προέρχεται από τις ΗΠΑ. Είναι η 4η Παρασκευή του Νοεμβρίου και σηματοδοτεί ανεπίσημα την 1η μέρα της έναρξης των Χριστουγεννιάτικων αγορών.
Η Black Friday

αν και χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη αυτή Παρασκευή που αναφέραμε, συνήθως διαρκεί 4 ημέρες: από την Πέμπτη έως και το Σαββατοκύριακο και μερικές φορές μπορεί να έχει και ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια.

Αυτό που κάνει τη “γιορτή” να ξεχωρίζει από τις κοινές εκπτώσεις, είναι ότι έχουν πολύ μεγαλύτερες μειώσεις τιμών. Εξαιτίας αυτών των μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων, ο κόσμος συνωστίζεται σε ουρές λίγο πριν ανοίξει το κατάστημα ώστε να προλάβει να “αρπάξει” και να αγοράσει το αγαπημένο του προϊόν σε δελεαστική τιμή, πριν προλάβει να του το πάρει κάποιος άλλος.

Τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως πολλά Ελληνικά καταστήματα υιοθετούν το συγκεκριμένο έθιμο, προσφέροντας εκπτώσεις στους πελάτες τους! Φέτος – για το 2017, η Black Friday είναι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου!

Αν λοιπόν είστε καταστηματάρχης και θα κάνετε τη δική σας Black Friday, αυτή την εβδομάδα είναι η κατάλληλη στιγμή για να φτιάξετε το κατάλληλο αυτοκόλλητο για τη βιτρίνα σας!

Εμείς ετοιμάσαμε μερικά για να διαλέξετε! 😉 😛

Θα δεχόμαστε παραγγελίες καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με παράδοση στο τέλος της ή αρχή της επόμενης!

Black Friday - Αυτοκόλλητα Βιτρίνας
Black Friday – Αυτοκόλλητα Βιτρίνας