Φωτοτυπίες Σχεδίων Πυλαία – Διεύθυνση Πολεοδομίας Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

Χαρτης από Δημαρχείο Πυλαίας προς Print RoomΑπό τις αρχές του 2016 ξεκίνησε η άσκηση αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Πολεοδομίας στο Δήμο Πυλαίας−Χορτιάτη, οπότε Πολιτικοί Μηχανικοί και πολίτες που χρειάζονται να ανασύρουν τα σχέδια για κάποιο ακίνητο που βρίσκεται στις περιοχές Πυλαίας, Πανοράματος, Χορτιάτη, Φιλύρου, Εξοχής, Ασβεστοχωρίου κλπ., θα πρέπει να προσέρχονται στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Στο κατάστημά μας μπορείτε να κάνετε αντίγραφα Σχεδίων και Αδειών (πλάτη από 29,7 cm έως 91,4 cm και απεριόριστο μήκος) εντός της μικρής χρονικής προθεσμίας κατά την οποία επιτρέπεται να πάρετε τα πρωτότυπα σχέδια από τη Δ/νση Πολεοδομίας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη (Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 1, Πυλαία, 55535 – κάθετη στην Προφήτου Ηλία)!!!

Στο κατάστημά μας ακόμη μπορείτε να εκτυπώσετε τα σχέδιά σας από αρχεία Autocad και PDF, ώστε με μία στάση να διεκπεραιώσετε και άλλες εργασίες σας.

Ακόμη, μπορείτε να κάνετε φωτοτυπίες, εκτυπώσεις, να παραγγείλετε τις σφραγίδες σας, καθώς και να βρείτε διάφορα έντυπα (αποδείξεις, τιμολόγια κλπ.) και γραφική ύλη.
Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε το ένα μικρό χάρτη που ετοιμάσαμε για εσάς, ώστε να μπορέσετε να μας βρείτε εύκολα και γρήγορα! 😉