Print Room - Γρ. Λαμπράκη 246 - 555 34 Πυλαία - Θεσ/νίκη

Καλάθι

Από τις αρχές του χρόνου ξεκίνησε η άσκηση αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Πολεοδομίας στο Δήμο Πυλαίας−Χορτιάτη οι οποίες αφορούν: α) Τμήμα Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Πολεοδομικών Εφαρμογών, β) Τμήμα Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών και γ) Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών.

Οι υποθέσεις που εκκρεμούν στην υπηρεσία Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών του Δήμου Θεσσαλονίκης και αφορούν ακίνητα εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη θα ολοκληρωθούν από την
ανωτέρω υπηρεσία.

Έτσι Πολιτικοί Μηχανικοί και πολίτες που χρειάζονται να ανασύρουν τα σχέδια για κάποιο ακίνητο που βρίσκεται στις περιοχές Πυλαίας, Πανοράματος, Χορτιάτη, Φιλύρου, Εξοχής, Ασβεστοχωρίου κλπ., θα πρέπει να προσέρχονται στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Το κατάστημά μας παραμένει το κοντινότερο σημείο όπου μπορείτε να κάνετε αντίγραφα Σχεδίων και Αδειών (πλάτη από 29,7 cm έως 91,4 cm και απεριόριστο μήκος) εντός της μικρής χρονικής προθεσμίας κατά την οποία επιτρέπεται να πάρετε τα πρωτότυπα σχέδια από τη Δ/νση Πολεοδομίας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη (Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 1, Πυλαία, 55535 – κάθετη στην Προφήτου Ηλία)!!!

Στο κατάστημά μας ακόμη μπορείτε να εκτυπώσετε τα σχέδιά σας από αρχεία Autocad και PDF, ώστε με μία στάση να διεκπεραιώσετε και άλλες εργασίες σας.

Χαρτης από Δημαρχείο Πυλαίας προς Print Room
Χαρτης από Δημαρχείο Πυλαίας προς Print Room

Ακόμη, μπορείτε να κάνετε φωτοτυπίες, εκτυπώσεις, καθώς και να βρείτε διάφορα έντυπα (αποδείξεις, τιμολόγια κλπ.) και γραφική ύλη.
Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε το ένα μικρό χάρτη που ετοιμάσαμε για εσάς, ώστε να μπορέσετε να μας βρείτε εύκολα και γρήγορα! 😉