Print Room - Γρ. Λαμπράκη 246 - 555 34 Πυλαία - Θεσ/νίκη

Καλάθι

Μια από τις πιο δημοφιλείς αεροπορικές εταιρίες που χρησιμοποιούν πολλοί πελάτες μας για τις μετακινήσεις τους είναι η Ryanair λόγω των χαμηλών της χρεώσεων.

Πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με αγχωμένους ταξιδιώτες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή μας ώστε να κάνουν check in και να εκτυπώσουμε τα boarding passes (κάρτες επιβίβασης).

Προετοιμαστείτε από το σπίτι πριν έρθετε στο κατάστημά μας ως εξής:

Συνήθως στο τέλος της διαδικασίας για το online check in στις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών, δίνεται η ευκαιρία να αποθηκεύσετε το boarding pass (κάρτα επιβίβασης). Στην φωτογραφία σας παραθέτουμε το παράδειγμα της Ryanair, με το ανανεωμένο τους σύστημα για online checkin.

Αποθηκεύστε απλά το boarding pass σε ένα USB Stick σε PDF και ελάτε να το εκτυπώσουμε μαζί! 🙂

Αν δεν δίνεται αυτή η επιλογή, πολύ απλά εκτυπώστε το virtually – εικονικά – σε έναν εικονικό εκτυπωτή που βρίσκεται στον υπολογιστή σας όπως το Microsoft XPS Documend Writer (που υπάρχει σχεδόν σε όλους τους υπολογιστές με Windows λογισμικό) ή άλλο software όπως το DoPDF, ένα πρόγραμμα το οποίο συστήνουμε συνέχεια σε όλους τους πελάτες μας!

Και παρακαλούμε … μήν έρχεστε στο κατάστημα προκειμένου να κάνετε check in! Πραγματικά, δεν είναι ο τόπος και ο χώρος για να το κάνετε αυτή τη διαδικασία!

Y.Γ. Όταν κάνετε download το boarding pass από τη Ryanair, ελέγξτε τη μορφή του, διότι πολλοί πελάτες, μας φέρνουν προς εκτύπωση ένα PDF αρχείο που έχει μέσα “αλαμπουρνέζικα”! Προφανώς οφείλεται στην κωδικοποίηση και τη μετάφραση των Αγγλικών σε Ελληνικά, κάτι που εμείς δε μπορούμε να διορθώσουμε. Σε αυτή την περίπτωση, προσπαθείστε να κατεβάσετε το boarding pass σας στα Αγγλικά.

Εκτύπωση καρτών επιβίβασης - Boarding passes
Εκτύπωση καρτών επιβίβασης – Boarding passes