Γρ. Λαμπράκη 246 | 555 34 | Πυλαία - Θεσ/νίκη | Επικοινωνήστε μαζί μας

Το καλάθι μου

Ψηφιακές εκτυπώσεις σε καμβά με τελάρο για το Beer ArtΤο Beer Art (Σαλαμίνος & Λυκούργου 2,  Λιμάνι – έναντι ξενοδοχείου Mediterranean Palace – Τηλ. Κρατήσεων: 2310 552103) είναι ένα παράδειγμα πελάτη που μας εμπιστεύτηκε για να “ντύσει” και να διακοσμήσει με ψηφιακές εκτυπώσεις σε καμβά με τελάρο τους εσωτερικούς (αλλά και τους εξωτερικούς) του χώρους.

Από τα τέλη Ιουλίου έως και τα τέλη Αυγούστου, διαλέγαμε προσεκτικά σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του καταστήματος τις φωτογραφίες και τους πίνακες που θα διακοσμούσαν τους εσωτερικούς χώρους, τις οποίες αργότερα και τυπώσαμε/τελαρώσαμε σε διάφορες διαστάσεις (2×1 m, 1×0,70 m κλπ.) ώστε να ενσωματωθούν αρμονικά στον υπόλοιπο διάκοσμο της μπυραρίας.

Για το Beer Art έχουμε ακόμη επιμεληθεί τις επαγγελματικές κάρτες (διπλής όψης με ματ πλαστικοποίηση), τους τιμοκαταλόγους και διάφορα καρτολίνα που υπάρχουν επάνω στα τραπέζια.

Μπορείτε να πάρετε την παρέα σας και να δείτε από κοντά τα δείγματα της δουλειάς μας ή/και να απολαύσετε – ανεπιφύλακτα – δίπλα στο τζάκι τη μεγάλη ποικιλία από μπύρες και ονειρεμένες γεύσεις του Beer Art, σε έναν χώρο ευρωπαϊκής μπυραρίας πολύ προσεγμένο, με ένα φιλικό περιβάλλον και … ιδιαίτερα προσιτές τιμές!