Εργασίες για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2016

Home / Print Room / Εργασίες για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2016

Εργασίες για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2016Αν νομίζετε πως είναι πολύ νωρίς για επαγγελματίες εντός κι εκτός Θεσσαλονίκης να προετοιμαστούν για την 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα γίνει από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματικά ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε!

Ο Αύγουστος είναι μήνας αδειών και χαμηλών ταχυτήτων, οπότε προκειμένου να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις, φροντίστε από τώρα για το προωθητικό σας υλικό.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών που θα λάβουν μέρος στην έκθεση (από την πόλη μας ή/και όχι), έχουμε καταρτίσει πρόγραμμα με τις ημερομηνίες τελικής λήψης παραγγελιών και παραδόσεων ως εξής:

  • Επαγγελματικές Κάρτες απλές (έως 300 τεμ): Velvet χαρτί 300 γρ. με έγχρωμη ή ασπρόμαυρη εκτύπωση: Τελευταία λήψη παραγγελίας Πέμπτη 08/09 με παράδοση Παρασκευή 09/09 (απόγευμα)
  • Επαγγελματικές Κάρτες με ματ πλαστικοποίηση (1.000 τεμ): Velvet χαρτί 350 γρ., μονής ή διπλής όψης, Τελευταία λήψη παραγγελίας Δευτέρα 05/09 με παράδοση Παρασκευή 09/09 (απόγευμα)
  • Σφραγίδες (με λογότυπο, ξύλινες, αυτόματες,  κλπ.): Τελευταία λήψη παραγγελίας Πέμπτη 08/09 με παράδοση Παρασκευή  09/09 (μετά τις 12.00 π.μ.)
  • Διαφημιστικά φυλλάδια Α: Αφορά ΜΟΝΟ φυλλάδια σε χαρτί illustration 130 γρ., μονής ή διπλής όψης, με πίκμανση (τσάκιση) ή χωρίς, Τελευταία λήψη παραγγελίας Τρίτη πρωί 30/08 (έως 12.30 μ.μ.) με παράδοση Δευτέρα/Τρίτη, 05-06/09
  • Διαφημιστικά φυλλάδια Β: Αφορά ΜΟΝΟ φυλλάδια σε χαρτί illustration 150 γρ., μονής ή διπλής όψης, με τσάκιση ή χωρίς, Τελευταία λήψη παραγγελίας Πέμπτη πρωί 01/09 (έως 12.30 μ.μ.) με παράδοση Τετάρτη/Πέμπτη 07-08/09
  • Ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους (αυτοκόλλητα, μουσαμάδες, καμβάδες, βινύλια κλπ): Τελευταία λήψη παραγγελίας Τρίτη 06/09 με παράδοση Πέμπτη/Παρασκευή απόγευμα 08-09/09
  • Διάφορες άλλες εργασίες (φωτοτυπίες ασπρόμαυρες και έγχρωμες, δακτυλογραφήσεις κλπ): κατόπιν συννενόησης

Όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν έτοιμη μακέτα έως τη λήψη της παραγγελίας! Σε περίπτωση που δεν έχετε δική σας έτοιμη μακέτα και θέλετε να την σχεδιάσουμε εμείς, η τελική εντολή σας πρέπει να μας δοθεί μία εβδομάδα νωρίτερα από την τελευταία λήψη παραγγελίας που αντιστοιχεί στα παραπάνω είδη και οπωσδήποτε σε συννενόηση μαζί μας ανάλογα με το φόρτο εργασίας. Για να διευκολυνθείτε, μπορείτε να επισκέπτεστε την ενότητα της ιστοσελίδας μας «Οδηγίες-Tips«, για να βρείτε όλες τις οδηγίες σχεδιασμού, προδιαγραφών και templates για κάρτες και φυλλάδια.
Η παραπάνω λίστα ισχύει ΜΟΝΟ για τις εργασίες της ΔΕΘ. Οι υπόλοιπες εργασίες του καταστήματος θα γίνονται κανονικά, σύμφωνα με τη ροή εργασίας μας.

Οι παραπάνω χρόνοι θα τηρηθούν αυστηρά (μη παραξενευτείτε αν αρνηθούμε τη λήψη παραγγελίας πέρα από τις παραπάνω προθεσμίες – έχετε ΑΡΚΕΤΟ χρόνο για τον προγραμματισμό σας!) για την ορθή λειτουργία του καταστήματος, την έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών για την Έκθεση και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των σταθερών πελατών του καταστήματός μας.

Όπως και νά ‘χει, φροντίστε να εξασφαλίσετε εγκαίρως τη σειρά προτεραιότητάς σας προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων! 😉