Print Room - Γρ. Λαμπράκη 246 - 555 34 Πυλαία - Θεσ/νίκη

Καλάθι

Ξύλινες σφραγίδες με λογότυποΑκόμα μία ξύλινη σφραγίδα με λογότυπο ταξίδεψε στην Κρήτη, για το καφέ-μπαρ “Άγιος“, στην Παλαιοχώρα Χανίων!

Αφού παραλάβαμε στο email μας το σκίτσο με το λογότυπο του καφέ-μπαρ (στη φωτο κάτω αριστερά), το μετατρέψαμε σε γραμμικό σχέδιο και δημιουργήσαμε δύο ξύλινες σφραγίδες διαστάσεων 6×4,55 εκ. και 2×1,55 εκ.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως για να δημιουργηθεί μια σφραγίδα με λογότυπο, απαραίτητο είναι το γραμμικό σχέδιο του λογοτύπου (σε Corel ή Illustrator), ενώ το απλό φωτογραφικό δεν μπορεί να μας χρησιμεύσει σε αυτή την περίπτωση. Σε περιπτώσεις πελατών (όπως αυτή) που δεν είχαν το γραμμικό σχέδιο, χρειάστηκε να σχεδιάσουμε τα φωτογραφικά τους αρχεία, πράγμα που τελικά χρησίμευσε σε επιπλέον εφαρμογές του λογοτύπου τους (αυτοκόλλητο βινύλιο βιτρίνας, εφαρμογή σε επιστολόχαρτα, επαγγελματικές κάρτες κλπ.).

Επίσης, στην αναζήτηση τιμών/προσφορών ιδίως για σφραγίδες με λογότυπα, ορθό είναι να υπάρχει πρώτα το γραμμικό σχέδιο με την τελική μορφή της σφραγίδας παρά να αναζητούνται αόριστα τιμές!!! Έτσι π.χ. για παράδειγμα ο “πρόχειρος” υπολογισμός της δημιουργίας ξύλινης σφραγίδας με διάσταση 6×6 εκ. θα έβγαινε 32,50 ευρώ, ενώ στην πραγματικότητα ο υπολογισμός με βάση την τελική διάσταση 6×4,55 εκ. βγαίνει 24,50 ευρώ!!! Η διαφορά είναι … μεγάλη, γι’ αυτό κι εμείς πάντα αναζητάμε τη “λεπτομέρεια” προκειμένου να δώσουμε την καλύτερη δυνατή τιμή ώστε να μην αποθαρρύνεστε!
Keep calm and Print more! 😉

Οι παραγγελίες για σφραγίδες έγιναν ακόμα ευκολότερες, αφού μπορείτε να συμπληρώσετε κατευθείαν τη Φόρμα για Παραγγελία Σφραγίδας!