Print Room - Γρ. Λαμπράκη 246 - 555 34 Πυλαία - Θεσ/νίκη

Καλάθι

Το έχουμε πει άπειρες φορές και θα συνεχίσουμε να το επαναλαμβάνουμε: αν θέλετε να εκτυπώσετε κάτι με τη διάταξη που το δουλέψατε, χωρίς να έχει πειραχτεί και κουνηθεί τίποτα και για να κερδίσετε απίστευτο χρόνο και επιπλέον χρεώσεις … μετατρέψτε το σε PDF!
Όποιος μας άκουσε σίγουρα ωφελήθηκε και το έκανε συνήθεια!

Μετατροπή αρχείων σε PDF
Μετατροπή αρχείων σε PDF

Γιατί να μετατρέψετε ένα αρχείο σε PDF;;;

  • Διατήρηση της διαμόρφωσης του κειμένου σας. Κανένα άλλο format αρχείου δεν μπορεί να διατηρήσει τη διαμόρφωση των δεδομένων σας και γι’ αυτό το PDF είναι τόσο δημοφιλές. Φοιτητές: σκεφτείτε πόσο κόπο κάνατε για να διαμορφώσετε την εργασία σας και να φτιάξετε πίνακα περιεχομένων … δεν είναι κρίμα να αλλάζει η διάταξή σας από υπολογιστή σε υπολογιστή;;;
  • Συμβατότητα στους περισσότερους υπολογιστές. PC ή Mac, παλιός κειμενογράφος, διαφορετικές ρυθμίσεις … δεν μας απασχολούν. To PDF είναι ένα και μοναδικό.
  • Πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες. Γλυτώστε από τον πολύτιμο επαγγελματικό σας χρόνο! Ξεχάστε την κλίμακα (αφού την έχετε ήδη δηλώσει) ή τα «πενάκια» (οι της «παλαιότερης κοπής»). Κλείνοντας το αρχείο σας σε PDF, δε χρειάζεται ούτε κλίμακα να μας δηλώσετε, ούτε και τα πενάκια σας … απλώς εκτυπώνουμε το σχέδιο που από μόνοι σας έχετε επιμεληθεί, όπως ακριβώς το θέλετε!
  • Γραφίστες. Κλείστε το γραμμικό σας σχέδιο σε PDF και αποφύγετε ασυμβατότητες στα προγράμματα. Εμείς π.χ. χρησιμοποιούμε το Corel 15, οπότε αν αποθηκεύσετε τη μακέτα σας σε Corel 20, δε θα μπορούμε να ανοίξουμε καθόλου το αρχείο (ούτε για να πάρουμε μάτι :P), με αποτέλεσμα νέα αλληλογραφία μπρος-πίσω και απώλεια πολύτιμου χρόνου. Παρακαλούμε πρίν δημιουργήσετε το PDF, κάντε τα πάντα curves ή outlines!

Και ναι, για όσους έχουν ψάξει και δεν έχουν βρει, υπάρχει δωρεάν PDF μετατροπέας και μάλιστα στα ελληνικά πλέον! Μπορείτε να κατεβάσετε το DoPDF από εδώ και να ακολουθήσετε τις οδηγίες.