Εκτύπωση και αναπαραγωγή αρχιτεκτονικών σχεδίων

Home / Print Room / Εκτύπωση και αναπαραγωγή αρχιτεκτονικών σχεδίων

Εκτύπωση και αναπαραγωγή αρχιτεκτονικών σχεδίων - Print RoomΑντικείμενο συζήτησης με τους πελάτες μας (πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, ηλεκτρολόγους και εταιρίες εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων) αποτέλεσε την προηγούμενη εβδομάδα η παράταση ως το τέλος Ιουνίου που ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος για τις δηλώσεις τακτοποίησης παρανομιών σε ημιυπαίθριους, πιλοτές, υπόγεια, σοφίτες κλπ. (πηγή: Ελευθεροτυπία)

Συνεργαζόμαστε μαζί τους για την εκτύπωση των αρχιτεκτονικών και άλλων σχεδίων (τοπογραφικά, όψεις, κατόψεις κλπ.) σε διαστάσεις απεριόριστου μήκους και πλάτους από 29,7 (A3), A2, A1 έως 91,4 cm (A0) από Autocad, PLT και PDF. Η εξυπηρέτηση γίνεται άμεσα για λίγα σχέδια, ενώ παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία του διπλώματος. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο section των Φωτοτυπιών.

Πολιτική μας είναι να υπάρχει διαφορετικός τιμοκατάλογος για τους πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και όσους εκτυπώνουν μαζί μας τα σχέδιά τους, ώστε να διαφέρουν οι τιμές από τους πελάτες λιανικής. Απλά, αναφέρετέ μας την ιδιότητά σας! Η χρέωση γίνεται ανά τρέχων μέτρο και δεν υπάρχει προκαθορισμένη (standard) ή «ελάχιστη» χρέωση ανά σχέδιο.

Πολλοί από τους συνεργάτες μας, βρίσκουν ιδιαίτερα βολικό το γεγονός πως είμαστε ανοιχτά τα απογεύματα της Δευτέρας και της Τετάρτης, ενώ μπορούν εύκολα να βρουν parking πολύ κοντά στο κατάστημα. Για να πληροφορηθείτε το πλήρες ωράριό μας καθώς και τους χώρους στάθμευσης, μπορείτε να δείτε το section της Επικοινωνίας.

Ακόμη, όταν έρχονται από κάποιο άλλο μέρος της Θεσσαλονίκης, δε διστάζουν – πλέον – να «εκμεταλλευτούν» τη συνεργασία μας με το cafe bar Buene για το καφεδάκι τους! 🙂