Αυτοκόλλητα Εκπτώσεων

Home / Αυτοκόλλητα Εκπτώσεων

Black Friday - Αυτοκόλλητα ΒιτρίναςBlack Friday 2017 – 24 Νοεμβρίου 2017

Οι καταστηματάρχες που θέλουν να κάνουν τη δική τους Black Friday στις 24 Νοεμβρίου 2017, μπορούν να διαλέξουν τα αυτοκόλλητα για τη βιτρίνα τους από τα σχέδια που ήδη ετοιμάσαμε για εκείνους!

Αρχίσαμε ήδη να δεχόμαστε παραγγελίες και θα συνεχίσουμε έως και τις αρχές της εβδομάδας  που είναι η Black Friday!

YOLO :p

 

 

 

Χριστουγεννιάτικα Αυτοκόλλητα Βιτρίνας

Χριστουγεννιάτικα Αυτοκόλλητα ΒιτρίναςΗ Χριστουγεννιάτικη σεζόν του 2017 είναι προ των πυλών, και θα πρέπει να ετοιμάσετε τις βιτρίνες σας σύντομα!

Χωρίς καθυστέρηση, διαλέξτε ένα από τα Χριστουγεννιάτικα σχέδια που ετοιμάσαμε για εσάς και δώστε μας εντολή να τα κόψουμε και να τα ράψουμε στο μέγεθος και το χρώμα που επιθυμείτε!

 

 

 

 

 

Αυτοκόλλητα εκπτώσεων - Αυτοκόλλητα Βινυλίου - Αυτοκόλλητα ΒιτρίναςΟι χειμερινές εκπτώσεις του 2018, θα διαρκέσουν από Δευτέρα 08 Ιανουαρίου 2018 μέχρι την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018.

Όπως πέρισυ, έτσι και φέτος βρισκόμαστε κοντά στους επαγγελματίες που θέλουν να επικοινωνήσουν τις εκπτώσεις που προσφέρουν, οπότε εμπλουτίσαμε την ποικιλία μας!

Τα σχέδια δεν είναι δεσμευτικά και μπορούμε να σας ετοιμάσουμε οποιοδήποτε σχέδιο εσείς θέλετε. Κάνοντας μια έρευνα στο Google μπορείτε να βρείτε πληθώρα σχεδίων!

Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι τα αυτοκόλλητα χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες για να ετοιμαστούν (εκτύπωση – κοπή), οπότε έχετε στο νού σας … «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»! 🙂

 

 

 

 

 

ΝΕΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ !!!

Αυτοκόλλητο One Way VisionΈνα ακόμη μέσο επικοινωνίας το οποίο προτείνουμε σε επαγγελματίες και καταστηματάρχες με βιτρίνα, είναι το αυτοκόλλητο One Way Vision.

Χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου αυτοκόλλητου είναι πως είναι διάτρητο και ενώ μπορείτε να δείτε εσείς π.χ. από το εσωτερικό του καταστήματός σας προς τα έξω, δεν μπορούν να δουν οι άλλοι εσάς!
Μπορείτε να δημιουργήσετε ό,τι μακέτα θέλετε (οποιαδήποτε φωτογραφία και όχι μόνο γραμμικό σχέδιο), και να το εκτυπώσετε μαζί μας σε οποιαδήποτε διάσταση εσείς θέλετε, ενώ δε θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα στο να το κολλήσετε!

Το αυτοκόλλητο One Way Vision το χρησιμοποιήσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου 2012 στη βιτρίνα του καταστήματός μας για να προωθήσουμε τις Anti-Crisis προσφορές που είχαμε δημιουργήσει για τους πελάτες μας, καλύπτοντας μόνο ένα μέρος της βιτρίνας μας.
Στη φωτογραφία από τη βιτρίνα του καταστήματός μας, μπορείτε πολύ εύκολα να δείτε πως φαίνεται απ’ έξω προς τα μέσα, από μέσα προς τα έξω, καθώς και την υφή του!

One Comment

Comments are closed.